my monday

بسم الله الرحمن الرحيم

assalamualaikum

nothing much. just few pictures from cucian amal last monday. yeah. sikit ja, ceq segan nak ambik gambar banyak2.wawawa.saya pemalu ok 

si pembasuh kereta.

lap mira, jangan tak lap.

bukan kereta ja, motor pon basuh

muslimat lap2 vacuum kereta :)

perhatikan yang kat belakang.sempat lagi.haha

konon cam style gile amik gamabr cam nih.haha.lame tihah lame

petang tuh memang tak berapa nak buat kerja sangat. sebab tenaga ramai and kereta xbanyak. kena pulak wa tengah berdebar sebab malam tu ada forum.haha. alhamdulillah, selesai forum. tapi tak tau la macamana penerimaan audience. ceq ilmu tak banyak, tu pon memang last minute punya preparation. haha.. first time present something depan budak IPSAH, bior le tak ramai mana, tapi ketaq jugak tau..syukran kepada mereka mereka yang bagi semangat.cewah.haha

ok la.esok hari yang sibuk jugak.nak pi tidoq dulu.tata~

assalamualaikum

p/s: muka yang sedia tak cerah makin tak cerah.yes.thanks to kawad kaki for konvo.haha.kbai

7 comments:

jelah said...

aik..gmbar jelah xder pon...hehehe

fatihah azemi said...

haha..lain kali saya upload.. :)

::snis:: said...

gambaq last comel lah :)

Salam ziarah ^^

fatihah azemi said...

cis.izzati.haha..nie blog baru ka?

::snis:: said...

blog baru reveal je. still so very simple dan kosong :)

Anonymous said...

Salam ziarah jugak patehah :)

fatihah azemi said...

nie sape yang tetiba jadi anon nie? haha. hangpa nak troll wa ka? :PP