random ke berapa ntah

it's hard to satisfy everybody, an?

saya bukan manusia hebat.ko nak aku jadi orang baik, cermin diri dulu lah.oh.lupa.ko kan yang tebaik?

p/s: ah.sudah.emo tiba2.haha.abaikan

cabaran 1 dalam 10 ribu - silat cekak ustaz hanafi

ye.saya ahli silat cekak hanafi bulan lima lagi.sekarang da masuk buah jatuh da..buah jatuh da masuk, hati pon semakin jatuh sayang pada silat cekak nih..alang alang i ada blog ape kate i promote latest aktiviti yang silat cekak bakal langsungkan bulan sepuloh nanti..


yeah! sahutlah cabaran satu dalam 10 ribu!! haa.kan da semangat dah..seronok belajar silat cekak nih sebab silat die simple dan tidak memenatkan sangat..10 10 10 tarikh dimana semua ahli akan berkumpul di dataran merdeka untuk buat beberapa pergerakan yang diselaraskan..latihan disetiap cawangan da start dah..jom pakat mai ramai2!

for other and latest information regarding this organisation, browse to silat cekak's web.

entry untuk KK

kelas kami jarang lupa birthday ahli kelas nih..tapi entah kenape birthday ketua kelas kami, kami boleh lupa.muhaha.sapik.jange maroh beb..kami buat suprise malam nih sebab nak tebus kesalahan lah.mula2 nyaris gagal sebab pakcik tuh suspect something and die takmo turun dari bilik tapi last2 datang jugok.hehe.hepi birthday lah KK.jugak kepada mereka2 yang sambut birthday bulan pose lepas.happy birthday!


video

nie geng (?) saye.bhaha.pstt.kami tak asabiah =P
sila cari saye.mehehe


love from f3f-ahli tak cukup 2 orang nihh


p/s: kami da nak exam. menanges sekejap T_T

maaflah!

okey.saya dengan bangganya nak cakap saya selamat sampai di maktab tersayang pagi tadi..ye, hari nie memang ada kuliah..da macam zombi aku pegi kelas ngan muka tak cukup tido..nasib baik petang tarak kelas boleh jugak qada tido semalam yang terganggu dek banyak faktor..first time seatmate bas lelaki..nasib saya baik sedikit sebab dia baru form 4..kire cam kalo ada pape terjadi (cewah) boleh la aku kasik buah silat yang aku penat2 belajar kat maktab nih..nasib saya baik jugak sebab adik itu sorang yang baik..munira pula di seat depan dengan seatmate perempuan.uh.untung sungguh anda.lain kali kite beli tiket sama sama ok.

eh.merapu kuat nih..isi memang tak kena dengan tajuk..haih..back to the topic..maaflah kawan kawan yang buat open house, ajak aku tapi aku tak pegi umah korang..seyes tahun nih memang raya macam tak raya sangat walaupon dapat duit raya semedang..and one more reason is because aku memang takde kenderaan nak pegi umah ampa..malas nak menyusahkan umi abah antar pegi rumah anda..lesen pom belom ada..uh lesen..itu cerita sedih kena cerita lain post..satu satunya open house yang saya pegi adalah open house di rumah jiran saye, mira..
siap amik gambar ngan danish agi..uh saya jeles saya jeles sebab gambar saye takde.. kawan kawan, tahun depan punya raya saye pegi umah anda ye. ^^

ehem.da tak tau da nak merapu apa..okeh.babai.

raya-1st day

first day of raya gone..raya nie tak segempak, sebest raya2 tahun lepas..maybe because we lost one of our family member, tapi still we try to celebrate our raya the best..

second day of raya..makcik pakcik yang tak balik kampong semalam nak balik hari nih..oyeeaa..boleh tengok baby baru and2 boleh tambah koleksi duit raya..haha..tu dia..da besar gedabak nak jadi cikgu pom dapat duit raya lagi tuh..rejeki jangan tolak weyh..

saye, muhammad danish amzar nop ucap selamat ari raye kat semua ^^
have a bless raya evelibody!!

syawal prep

saya memang ada sepupu yang bergelar tauke sate. tapi tiap2 tahun dok makan sate beli pon xbest jugak kan2? entah angin rajin dari mana dah melanda keluargar cikgu azemi nih.. rajin pulak buat sate raya nie..saya yang malas nie pon da jadi rajin.tapi memang syok la buat sate. esok luse mau bukak kedai sate la pulak.kakakah..erk.gelak xikhlas =.='

jom cekidaut gambar.
kesian ayam tuh.tapi apakan daya. memang nasib beliau jadi sate

batu di atas tangan tu tanda usaha yang melimpah ruah okai.

tu dia.ayam yang telah dipotong2 oleh saye secara besar besaran.

nie usaha 2orang remaja. ada satu lagi bekas usaha satu orang kanak2.tunggu nak kene bakar esoook.weeehuuu

p/s: rajin kan saye ari nie.mengepos dua post.haha.selamat ari raye ^^

raya!

semalam tengok pakcik nie kat tv..tiap2 tahun tengok muka pakcik nie tapi seyes xtau nama die sampai sekarang.. =.=
'
katenye jumaat nie raye.so, amik kesempatan nie nak ucap selamat hari raya maap zahir batin kat semua samada yang sekarang berada dalam negara mahupon masih berada di luar negara..oh.minta2 dapat duit raye lagi tahon nih.ngehehehe

p/s: first raye tanpa si khairi di sisi

NURULISM.COM - CONTEST DIALOG TIGA HATI


first time cuba masuk contest lam blog.eheh.xtau la hasil die ape..
this contest taken from nurulism.com, Kak Nurul Haizum a.k.a Chika's blog..

p/s: first time tulis dialog.agak merapu disitu ye.owh ye..salam kemerdekaan dari saye =D

akhirnya

huh..akhirnya selesai jugak la sume esemen2 nih..tunggu esemen LDV-forum and LS-esei je..tu pon due lepas raye..kire ringan la sikit kepala otak nih..rumah,tunggu saya!! lusa saye balik la =)


p/s: buat jiranku mira nasir..jangan lupe bawok balik baju muslimah tu dehs..nati sayo bayar =D