minggu penghayatan dan kesenian islam

yeah..MKI da start da semalam.teringat pula MPI dekat sekolah dulu..huhu..yang beza nya aktiviti kat sini lagi banyak..hafazan,syarahan,tilawah,khat,nasyid dan banyak lagi kot..yang pastinya satu pon hamba Allah nie tak masuk..haha..takde bakat ye bukan tak nak masuk..hamba Allah nie jadi penonton sudah..


semalam majlis perasmian..kami dengan bersungguh2 ke dewan.tapi yang sedihnya tak ramai yang datang..separuh dewan je kot..emh..takpe2..nak buat benda baik kena la banyak bersabar.ye idak?hari kames nie pulak ade larian ria..start pagi..minggu nie suppose to be study week tapi macam pack gila2 kelas.haih.takpe..minta2 dapat study dengan aman walaupon sibuk.

okeh.roger dulu.petang nie ada gerko.mau lelap kejap.ikut sunnah nabi =)

1 comment:

.myra. said...

tngat kat scipp dolu2
aku jd solo nasyid kowt
muaahhahahaha