larian ria

semalam kat IPSAH ada marathon.kat sini depa panggil larian ria.saya pula rumah ria.ada sedikit perasaan bangga kat situ.muhahaha..
sebenarnya gambar nak fokus banner saje tapi kamera phone ku kan power,tak bleh zoom dah..so permandangan dimane abg taqi tengah relax2 pon dicapture skali =p

semalam sangatlah bersemangat berlari2 lari anak sejauh 6 km demi rumah ria..yela..senior gitau kat kami yang sebelum nie rumah ria selalu dapat no4.kami sangat tak boleh terima kenyataan tuh jadi kami nak make sure tahun nie at least naik la satu anak tangga.

lari punya lari punya lari.tak dapat no pon.sekadar penyumbang mata je.huh.xpa2.i da puas hati da.i bukan athlete pon.alhamdulillah rumah ria dapat no2 daripada 4.huh.seronok tak terkata kot.biar la tak dapat no1 pon.at least tak dapat no 4.kan3??

okeh.larian da abes, assignment da antar.sekarang cuak menunggu hari nak exam..waaaaaaaaaaa.kak zack kak kemma tulun bagi tips nak pass exam dengan jayanya.
muka lepas lari2. =)

2 comments:

[z@ck] said...

senang je..
study last minit..
konfirm cemerlang..
hahaha..

tak de lah..
actually kalau bt study group lebih berkesan..tp setengah org macam akk x brapa prefer study group. sbb akk study ikut mood. so..pilih la yg mana thah rasa ok. tapi jgn study last minit. memang parah.

[thah] said...

oh.thah juga xmampu nak stdy group.sgt serabut..huhu..akak.es parah.takotttt