she's 19


tina time kecomelan masih ada

fatinah.saya kenal gadis ini dari internet.friendster.mase tuh form four.tahun2 dimana sangat gian dengan internet.lepas friendster kami sambung persahabatan dalam ym..kemudian exchange number,then blog..recently facebook..huh.lame dah kot kami kenal satu sama lain..2 tahun da rasenye..tapi kami tak pernah jumpa pon..sob3 =p
hari nie genap sudah umoq dia 19..gambar kat atas tuh tak tau la umoq dia berape.tak ingat nak tanya tadi..and sekarang dia tengah syok cuti2 Malaysia kat rumah..UIA tengah cuti sem sekarang nih..tina, da tau cuti turun la Sungai Petani aku belanja nasi kandar special kat hang..huhu..nak tunggu aku turun KL lambat lagi..

inilah dia birthday girl kite..sekali lagi selamat hari jadi..makasih sebab call aku tadi..huhu.sangat2 speechless jarang sangat berbual dalam phone..first and last mase aku dalam kem kat PLKN rasenye..anyway, sweet 19 dear fatinah..may Allah bless u =)

#gambar curi tapi dah dihalalkan oleh tuan ounye gambar.huhu

2 comments:

ciktina said...

hahahaha..thnx! :D
nseb bek curik gmba2 yg comel.
oh,gmba kecik tu time umo da nk dkt stahun.haha.

[thah] said...

haha.see2.i tau nak curi gmbar mane..sume aku tilik elok2 gmbar ko tau.nak plh yg terbest =p