pantai

picture taken by an amateur.cewah munir amaturrr ;)
bismillahirrahmanirrahim.

assalamualaikummmm. I wish i can be a very hardworking girl, uploading the pictures she took during her reunion but no. Malam nie, this girl, takde mood..the internet is sloooowmo. So, we'll see, inshaAllah panjang umor esok i upload la..kat FB lagi nak upload..ye la, like 95% of the pictures have no me so, kena la upload, depa nak download buat kenangan abadi. Cewah. Aku pon tibe2 jadi pemalu bila orang nak amik gambar. oh nooo..nanti nak kawen ramai orang amik gambar so how? haha..poyo kan ayat?abaikan la..

ok la, semua orang rindu kite tau, esok pulak ade reunion SMIP, tepi pntai jugok.tapi taktau la boleh pi ke tidak..huuu..tengok la atas kelapangan diri..inshaAllah sampai..okey, as if they'll read my blog aku tulis ayat macam speech nih.

ok la, nak tidoq, tadi gatai pi tido lps asar memang la cari nahas kan? nasib baik tak buat perangai marah orang yang kejut dari tido. bad habit aite? that happened before, gara2 tido lepas asar..that's why, in Islam stated that we can't sleep after asar and also subuh..haaa..ingkar lagi kan da dapat balasan.eh, panjang pulak membebel.

kbai. assalamualaikum :)

4 comments:

Alang Ridhwan said...

kalau dah bad mood tuh, tidur la time bila pun. bad mood jgk jadiknye.

fatihah azemi said...

oh tidak.ini bad mood la bro..marah orang xkesah siapa anda skalipon..

Mas said...

tihah betul2 dok tengah2 lam gamba tuh. mcm style dulu2 bile nk amik gmba msti kena bg tengah betul2..ahaha

fatihah azemi said...

rumet awok la nih amik gmbar..haha..btw, i look keras like kayu dlm gmbar nih rite?haha