one two three four, hi-5!

dulu2..kalau cuti sekolah memang aim bangun awal tiap hari ahad sebab nak tengok..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

seriously, bangun before pukul 9 pagi sebab semangat nak tengok nih =.='

well, that was a good show, at least to me..dulu suke tengok dorang nyanyi2, menari sekali aku pon ikot menari menyanyi bajet macam suara best pandai menari macam penah masuk kelas tarian..dulu siap ada bias lagi..among these five entertaining members, i love the most are tim and charlie sebab dorang hot comel..kalau time charlie ngan tim keluar mate mesti bukak luas2 kalau boleh tak nak kelip pon..pehh.lame la budak nih =.='

kalau setakat tengok tanpa hafal lagu dorang bukan peminat setia namanya kan2? wah..wa hafal la lagu dorang bai..sampai sekarang ingat.rase macam hebat jugak..kakah =.='

p/s: i miss my childhood moment T^T

1 comment: