baru 5 hari

5 hari pertama da abis..huh..sangat la penat..macam da lama la pulak duduk kat IPSAH nih..mane tidaknye,da start sakit belakang dok buat kije..sem 2 nih ade pj..yang pastinye aku senyum memanjang sebab keluar la jugak peluh2 yang terkurung dalam sweat duct selama duduk kat rumah..tapi yang penat dan tak best nya,akan ada penilaian yang macam haram..kene lari2 buat pergerakan asas dan banyak lagi..so,harus keluar jog lebih kerap untuk cari stamina yang da lama hilang.

kerja pon da makin banyak..baru seminggu kot tapi pensyarah da pakai gear 4..tapi takpe..bile pikir2 balik,sem nih ade exam.patot strugle lagi awal la kan2?tapi kire da ok la tahon nih kelas da xde float2 macam air float kat a&w tuh..tahon lepas floating je kije kami dan itu memenatkan..tahon nih da officially dapat kelas.seronok. =)

o ye..saye agak kurang pandai bab2 grammar..kakak2 seniorku,ape tips2 anda belajar grammar dulu ye?nak kasi senang ingat sikit..cuak nak exam sudah melanda diri.tulun2.

6 comments:

ryudox said...

owh...gud luck semester ni..hihihi

[thah] said...

bereh la ridha =)

att said...

nak pandai grammar? belajar dgn mdm ng..haha..kenal x? die ajar LDS..confirm pandai haha..

[thah] said...

huhu.saye klas ngan madam azmah..madam ng knal je tapi die ajar klas lain. =)

[z@ck] said...

madam azmah terbaik!
serius.

[thah] said...

oyeah kak zack.die terbaek.xberani kot xbuat kije die bagi.huhu.taon nie da agk relax ket,xsgan d ngan die cam taon lps.hee