2010



bila balik IPSAH.nak masuk bilik.separuh lupe bahawasanya bilik saye jadi stor barang2 penghuni blok kota siputeh.sangatlah pack sampai boleh masuk sorang je mase first time buka pintu bilik tuh..sekarang da boleh da bernafas nak guling2 atas katil sendiri..agak sakit la pinggang nak mengangkut barang letak kat luar tapi demi bilik sanggop ooo..

hari nih da start la semester 2..as usual,perhimpunan..perutusan itu dan ini diberi..sampai part nyanyi lagu IPG sume senyap..lidah kelu tak terkeluar suara..semua da lupe lagu gara2 cuti..yang pasti senior2 je yang nyanyi.

azam tahun baru.hafal sume lagu IPG. =)

7 comments:

[z@ck] said...

waahhh..
gonna miss D219..
=(

aisa said...

nurul aisa like this post! hahaha

[thah] said...

kak zack:blk akak je k0song paras nih..

aisa:ape cer di sane?

aisa said...

lg mcm t0ngkang pecah! Katil tunggang tbalek. Haha

[thah] said...

haha.baru mencabar beb.buat skit pinggang nak kmas2 blik.haha

mamma mia! said...

LAGU IPGM BEST! HAHA.. EH TILAM TU PATUTNYE SANDAR KAT DINDING. ORG LETAK BRG BERAT, PENYEK LA DIE.. HUHUH

[thah] said...

kak kemma.thah sandar that nye tilam..tu tilam rumet thah.