the story: exam fever

bismillahirahmanirahim

assalamualaikum

next week's monday da nak start final exam dah, eh final untuk sem 3 la. 5 paper tu..macam sikit tapi...*sambung sendiri ayat* doakan penulis ya, study pon belum habis. lepas exam, balik kelantan sat, then inshaAllah pi KL..visit family kat sana..sape2 yang dok KL tuh, apa lagi, orang kelantan turun KL, belanja la *apakah*..haha

untuk anda2 yang nak test, untuk collegemate yang juga nak exam, untuk IPGmate,lagi, err..semua la, semua yang nak exam tuh, best of luck..exam, exam juga, amal ibadah jangan lupa tau..

tu ja la kot..haha..till next time akhi ukhti sekalian

assalamualaikum :)

6 comments:

jelah said...

sme2 pulun study....
family thah dok kt KL ke?

fatihah azemi said...

jom pulun.haha.

adik2 ummi ramai dok kerja kat sana..lama doh xturun kl, nie saja je nak jalan2 sat sana.. :)

Masturah Abdul Ghani said...

Fatiiiiiiiiiiihahhh.. wink2! jom baca buku!! ape motip=="

fatihah azemi said...

masturahhhh...zzzz..haha..i know ur motif....zzzz

Alang Ridhwan said...

setadi la kamu sebelum kamu di-setadi-kan.

Masturah Abdul Ghani said...

hahaha,,ngeh3.sukenye saye^^