quick and lazy one

assalamualaikum..

da lame jugak tak update..malas..yes..malas with the capital words =.=

nie baru takde nuffnang account da malas kalau ada nuff's account memang tak naik ah traffic..anyway, sebenarnya nak buat recap for this week's activities tapi ye la, malas with capital words keep playing in me..haha

tapi i've got one thing to tell..i got my third baby..yes, yang first nama die laptop..da besar da, bukan baby da..umor pon 2 tahun dah..haha..yang second tuh, lambat lagi nak reveal sebab tunggu betul2 pandai baru boleh reveal and the third is...hehe...baru dapat tadi..i'll reveal it in my next post.. :D

p/s: tadi pegi BIG kat rumah anak yatim kat SP..teringat pulak adik2 kat rumah.. *sob2*

2 comments:

♥zatty♥ said...

the third baby is superb ! hoho ;p

Alang Ridhwan said...

ek eleh.. nk baby2 pulak...