oh, bukan gatal tau

assalamualaikum...well hello there! (read it like anuar hadi's intonation.haha) 

this weekend, i sacrificed two days of my three days holiday to join this
-
-
-
-
-
-


ye, kursus pra-perkahwinan...bukan join sebab dah nak kahwin...bukan juga sebab dah ade calon...sebab gatal lagi la jauh...just for one reason, nak tuntut ilmu..betol ooo

and yeah, tak menyesal masuk kot..sebab akhirnya tahu yang diri nie sangat sangat cetek ilmu.. at least boleh jugak la persiapkan diri walau sudah terang lagi bersuluh lambat lagi nak kahwinnya..lebih baik sekarang bersedia daripada dah nak dekat nak kahwin baru nak belajar itu, belajar ini..kan kan?

= ngaji dop abis lagi jange dop gatal nop kawen2 la. haha

7 comments:

♥ siti nur izzati bt shuib ♥ said...

ttiba rasa teringin nak join kursus kawen..^^

fatihah azemi said...

izzati: haha.mak kasik ka?

♥ siti nur izzati bt shuib ♥ said...

haishh. xmau tanya dulu. masuk diam2 sudah. hohoo :P

fatihah azemi said...

haha..sape ajaq lagu tuh?? xbaikkk

♥ siti nur izzati bt shuib ♥ said...

err..(tunduk). okayy. kte bgtauuu. haha :)

Alang Ridhwan said...

bila sampai masanya, redup hati kamu berdua, dua jasad bersatu, hidup mati jadi penentu.. haha!

share la sikit ilmu kalau tak keberatan.. :)

btw, tahniah teha, anda sudah selangkah ke alam perkahwinan. :P kenduri kawen nati, jangan lupa jemput..

fatihah azemi said...

ridhwan: lambat lagi seyh..xde langkah2 nye lagi