vlog.ape tuh?

people convey their thoughts in many ways.through articles, blogs etc... and yes, nowadays vlogs are so  famous among people..yep, vlog,,what is vlog? vlog nih lebih kurang macam blog but we use video tu convey the message.. atau lebih tepat lagi, kite bercakap, berlakon bernyanyi menyanyi dan lain lain melalui medium video..

huh..i found it interesting because people can easily remember you when they saw u talking..seriously it did..and and i got few vlogER yang saya suka..yep..mesti anda tau kan2? he's matluthfi..well, takde la kenal sangat mamat nih tapi yang pastinya he's a

  • kedahian
  • overseas uni student
  • one year older than me *wink2*
  • kreatifff


got his idea? what he wants to convey u is, takdenye manusia sempurna atah dunio nih, hok comey takyoh la dop bajet comey sokmo sebab benda tuh tok kekal, hok tak berapo comey tuh jange bimbe, kecantikan bukan datangnya dari luar but insideee ^^

oh ye, bukan die saje yang saye suka..there are few other vlogers yang best like maria elena the greek (check out her blog) and anuar hadi (and he's a teslian too,and kedahian too,but not from my maktab la)..just go and check them out at youtube..they're fun yet educated ..and kalau hangpa suma stress ka, tengoklah,, boleh buat hangpa gelak kot esp matluthfi nye video..huu..seriously

:: kagum tengok cara mereka bercakap.confident level bukan main main tuh.huh

6 comments:

Alang Ridhwan said...

maka, bilakah agaknye cik teha kite nih nk wt vlog dye? sy menjadi tertanya...

fatihah azemi said...

erk.

eida_shuhada said...

aku suka yg part anuar hadi tuhh

fatihah azemi said...

tu dia..anwar hadi!

Addy said...

haha. I know him and he is studying at XXX UNi, Perth, OZ. =)

fatihah azemi said...

addy : u mean anwar hadi or si luthfi? btw, u're in one of anwar hadi's vlog..haha