saya nak nie, 2011!

2010 gives a lot of things to me, and it takes too..so mr.2011, i want these!!

en.song joong ki.25 years old

haha..jangan gelabah 2011, nie ha..yang bawah nie baru betol..palaroid camera..or instant picture camera..wahh..camera pon ada instant jugak ingatkan maggi je..sape mau sponsor sile angkat tangan sekarang..keke

 nie satu lagi saye nak jugak..whoa tamak kau fatihah tamak..

 sungmin. 24 years old

hah..berangan lagi lah..ape kau ingat super junior tengok kau..dorang pon kau tak penah tengok live..muhahaha..dah dah,,nie ha..the real thing is i want this!! nie memang da lame sangat la nak tapi pitih tak dop..oram putih cakap in ur dream la

but seriously i'm hunting for these items next year..yang cik palaroid tuh maybe tercapai lah kot sebab harga die takdelah killer macam harga cik dslr tuh memang i kill u lah harga die..huh..impian masuk degree dapat lesen sudah tercapai..impian kamera hebat and result tiptop bila lagi? nak berazam hebat2 tak mampu lagi..kite buat ape yang mampu dulu la kan :)

psttt: ape impian korang next year?

1 comment:

eida_shuhada said...

aku nk dpt dekan...hakhakahakhak..:P
nk cam yg bawah tue...bes nyer...mesti pic cantek3..like3